Тех Лифтинг ЕООД е частно българско дружество, основано през 2011г. Дружеството е част от група фирми, специализирани в доставката на товаро-разтоварна техника и технологии за обработване на товарите.
Тех Лифтинг ЕООД е вносител на всякакъв вид текстилни принадлежности от полиестер: лентови сапани с уши за повдигане, товаро-укрепващи колани, обли и плоски безконечни сапани с товароподемност от 0,25т до 50 тона. Нашето дружество предлага също така и сапани от стоманени телени въжета, изпълнени чрез пресовка и оплетка на ушите с диаметри от ø8 мм до ø36 mm. Всичките тези продукти периодично се изпитват в специализирани лаборатории и са под надзора на съответните служби.
Дейност на дружеството е и доставката на товаро-разтоварна техника за складове, халета, работилници и т.н. Предлагаме всички видове индустриални врати (секционни, ролетни, падащ тип врати, термоустойчиви врати, хладилни, специални врати с бързо действие и др.), изравнители за рампи, термични инсталации, повдигащи маси с хидравлично задвижване, системи индустриални стелажи, транспалетни колички и високоповдигачи ръчни и с електро-хидравлично задвижване.
Фирмата се занимава също така с вентилационна и отоплителна техника: промишлени вентилатори и калорифери, промишлени климатични инсталации и др.
В качеството на директен вносител сме търговски представители на престижни европейски фирми.

За всички наши изделия осигуряваме монтаж, сервизно обслужване и техническа асистенция и извън гаранционния срок.